Jälleenmyyjät

Kysy listaus jälleenmyyjistämme sähköpostitse osoitteesta  info@congreen.fi

CONGREEN FINLAND OY

Jälleenmyynti

Jälleenmyyjäksi?

Oletko kiinnostunut Congreen valmistamien ja maahantuomien tuotteiden jälleenmyynnistä?  Ryhdy jälleenmyyjäksi, sillä nyt se on helppoa. Jälleenmyyjiemme on helppo tilata suoraan verkkokaupastamme lisää tuotteita ja toimitamme tarvittaessa myös pieniä eriä. Seuraa tämän sivun ohjeita ja olet jälleenmyyjä nopeammin kuin huomaatkaan.

Lue myös jälleenmyynnin toimitusehdot.

Hae jälleenmyyjäksi

Luo oma käyttäjätili verkkokauppaamme www.jamistore.fi. Valitse “Rekisteröidy” syöttämällä kenttiin sähköpostiosoitteesi sekä salasana, jonka muistat. Muista lähettää tiedot painamalla Rekisteröidy -painiketta. Tämän jälkeen olet rekisteröitynyt.

Lähetä rekisteröimisen jälkeen sähköpostilla osoitteeseen jarno.hellstrom@congreen.fi oma y-tunnuksesi, yhtiön nimi sekä käyttäjätunnuksesi. Kerro meille myös myymälän nimi, jos se on eri kuin yhtiön nimi.

Saat meiltä paluupostissa viestin kun sinut on lisätty jälleenmyyjäksi. Tämän jälkeen kun kirjaudut verkkokauppaamme näet jälleenmyyjille tarkoitetut tiedot ja hinnat. Näin voit tehdä jatkossa tilauksia verkkokaupasta suoraan tukkuhinnoilla.

Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä:  jarno.hellstrom@congreen.fi tai 040 960 2105.

Lämpimästi tervetuloa jälleenmyyjäksi!

Brändimme

Solner® on älykäs aurinkosähköjärjestelmä. Solner® aurinkopaneelit ovat kaikki suosituinta monikiteistä mallia, joka toimii Suomen oloissa parhaiten.

Lue lisää
Lowir_logo

LOWIR® home muuttaa talosi tai asuntosi älykkääksi kodiksi. Järjestelmällä ohjaat valaistusta, lämmitystä, tilanneohjauksia, kaihtimia ja markiiseja sekä ovipuhelinta.

Lue lisää

BOEL® tuotemerkki pitää sisällään erinomaisesti muotoillut trendikkäät kuulokkeet. Vastamelukuulokkeemme saa vapaasti haastaa.

Lue lisää

Haluaisitko jälleenmyydä tuotteitamme?

Ota yhteyttä