Tietoa meistä

Congreen Finland Oy on vuonna 2015 perustettu tuotteiden valmistaja, tukkukauppa ja maahantuontiyritys. Toimitilamme sijaitsevat Espoossa, mutta toimimme koko maan kattavasti.

CONGREEN FINLAND OY

Yrityksemme

Congreen Finlandin omistus on täysin kotimainen ja omistajilla on kymmenien vuosien kokemus yritystoiminnasta.
Haluamme kantaa oman vastuumme ympäristöasioista ja noudatammekin toiminnassamme ISO 14001 ympäristösertifikaatin mukaisia toimintatapoja.

Valmistamiimme ja maahantuomiimme tuotteisiin kuuluvat mm. aurinkosähköjärjestelmät, kodin älysähköjärjestelmät sekä valaistus- ja elektroniikkatuotteet.

Kaikki valmistamme ja maahantuomamme tuotteet ovat turvallisia, huolellisesti testattuja ja täyttävät määrittelemämme korkeat laatukriteerit.

Ostamme maahantuomamme tuotteet suoraan valmistavilta tehtailta jolloin erilaisista välivarastoinneista aiheutuvia kustannuksia ei siirry tuotteen tukkuhintaan. Kulurakenteen keveys mahdollistaa todella laadukkaiden tuotteiden myymisen erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Brändimme

Solner® on älykäs aurinkosähköjärjestelmä. Solner® aurinkopaneelit ovat kaikki suosituinta monikiteistä mallia, joka toimii Suomen oloissa parhaiten.

Tutustu
Lowir_logo

LOWIR® home muuttaa talosi tai asuntosi älykkääksi kodiksi. Järjestelmällä ohjaat valaistusta, lämmitystä, tilanneohjauksia, kaihtimia ja markiiseja sekä ovipuhelinta.

Tutustu

BOEL® tuotemerkki pitää sisällään erinomaisesti muotoillut trendikkäät kuulokkeet. Vastamelukuulokkeemme saa vapaasti haastaa.

Tutustu

Jälleenmyyjäksi?

Ota yhteyttä